Włączenie / wyłączenie widoczności elementów interfejsu użytkownika Widok menu.
Dostępne przełączniki
Włączenie / wyłączenie:
Pokaż lub ukryj drzewo z lewej strony /PM.
Włączenie / wyłączenie nicklist:
Pokaż lub ukryj listę użytkowników po prawej stronie.